Theaterworkshop cadeau

Geef een Theater Workshop Cadeau aan je vrienden of collega’s.
Of boek de Theater workshop voor een vrijgezellenfeest of personeelsfeest. De Theater Workshop duurt 1,5 of  2 uur en garandeert:

  • Plezier
  • Actie
  • Gezelligheid

In deze theaterworkshop werk je toe naar het spelen van een korte scène. Speciaal voor deze workshop heb ik een improvisatiespel ontwikkelt waarmee ik iedereen enthousiast aan het spelen krijgt. Wat dacht je van een speeddate met Romeo, Julius Caesar en de Boze Wolf. Voor deze workshop hoef je geen ervaring te hebben met acteren en theater. Iedereen kan het!

Boek nu een Theaterworkshop Cadeau!

FullSizeRender_1

Stijn
‘In 2014 deed ik mee aan een theater improvisatie workshop die werd gegeven door Tanja Zieverink. Ik heb veel ervaring met theater – in het bijzonder met improvisatie theater – en was benieuwd hoe Tanja een groep bestaande uit ervaren en onervaren spelers, theaterimprovsiatie zou laten maken als het doel daarvan vooral gezelligheid en luchtigheid is.

Ik was enthousiast. De avond was geslaagd doordat Tanja bevlogen de workshop gaf en een aantal zaken deed, die de deelnemers – ervaren en onervaren – volop met plezier deed deelnemen. Zo hield ze de les luchtig door veel te lachen en te prijzen. Ze hield het tempo hoog. Opdrachten volgden elkaar snel op. Ook was de les goed opgebouwd door te beginnen met energieke, laagdrempelige oefeningen en de tijd te nemen voor de opdracht die het hart van de workshop volgde.

Ik vond het leuk om met mensen samen te werken die uit zichzelf niet zo snel aan bijvoorbeeld een theatercursus zouden deelnemen. In de centrale opdracht werd in duo’s een korte scene voorbereid en gespeeld. Dit leverde hilarisch en origineel spel op. De stemming zat er goed in en aan het eind van de workshop hadden deelnemers behoefte om nog met elkaar na te praten. Ik had een leuk avondje uit!’

Klik hier om een Theaterworkshop Cadeau te boeken.