Theater als Training

Theater kan je  helpen in contact met andere mensen, in communicatie met klanten en op persoonlijk niveau.

Ik ben theaterdocent en intuïtief levenscoach. Ik leer mensen toneelspelen en help mensen in mijn coaching praktijk meer in contact te komen met hun hart en steviger in hun schoenen te staan.  Deze vaardigheden komen samen in twee trainingen voor groepen voor bijvoorbeeld: werkgevers en werknemers, zzp-ers, verenigingen en disputen.

Toneel Training
Presenteer jezelf! (ook 1 op 1 coaching)

Hans Verbeek
‘Ik heb Tanja en haar toneel training ingehuurd binnen het bredere kader van het programma Talentmanger dat ik met een groep volg. Ik wilde een training doen waarbij de deelnemers werden uitgedaagd en iets deden dat ze niet dagelijks doen. Sommigen hadden helemaal geen ervaring met toneel. Ik wilde ze uit hun comfort zone halen en ik wilde de groep het plezier van toneel meegeven.
De toneeltraining heeft de deelnemers niet allen kennis laten maken met toneel maar ook het plezier en de energie die het kan geven. Daarnaast heeft het inzichten meegegeven in menselijk gedrag. De oefening waarin werd gewerkt met verschillende status wordt nog steeds aangehaald door de deelnemers.
Na afloop was iedereen enthousiast, zelfs de sceptische.
Tanja is een enthousiaste docent die iedereen in de groep aan het werk krijgt (wat een prestatie is). Ze weet goed in te springen op de behoefte en ontwikkelingen binnen de groep en past daar waar nodig haar programma aan. Ze heeft kennis van zaken en weet de groep energie te geven.’

Life is like