Toneel Training

Werk jij veel met mensen en wil jij inzichten in hoe jij overkomt in contact met anderen en handvaten om meer uit het contact met anderen te halen? Dan is de Toneel Training een goede investering voor jou en je collega’s.

Misschien ben of voel je, je wat onhandig bij die ene collega of leidinggevende of komt je boodschap niet over zoals jij had bedoeld of zou willen. Dan kan ik je helpen met deze training. In de toneel training maak ik  gebruik van theater speltechnieken.
Ik werk met de drie speltactieken:

  1. Fysiek
  2. Ratio
  3. Emotie

In het dagelijks leven thuis en op je werk zet je (meestal onbewust) deze (spel)tactieken in, in contact met mensen. Bijvoorbeeld tijdens een (klant)gesprek of het geven van een instructie aan een groep.

Door het uit elkaar halen van de drie speltactieken en deze apart te onderzoeken en ervaren creëer je een stukje bewustwording van hoe jij je fysiek, ratio en emotie inzet in contact met mensen en hoe jij overkomt op anderen. Je krijgt inzicht in je natuurlijke gebruik van deze tactieken.
Door middel van spelscenes ga je oefenen en ervaren wat de speltactieken voor jou kunnen doen. Hiermee help ik jou deze tactieken bewust en/of meer in te zetten in bepaalde situaties. Zodat bijvoorbeeld je boodschap krachtig(er) overkomt. Jouw nee ook als een echte NEE overkomt.

De training maak ik op maat.
Voor boekingen en vragen kan je contact met mij opnemen.

 

Kridatie
Els van Noorduyn
‘Een van de trainingsgroepen van Talentmanagement heeft Tanja ingehuurd voor een toneeltraining. Hierin werkte zij met het spelen met emoties, improvisatie en drie speltechnieken.
Wat het opgeleverd heeft is dat iedereen verrast was dat zij durfden hun gevoel te tonen. Dat het de band die zij al hadden nog sterker gemaakt heeft. Niet meer zo het gevoel hadden dat zij hun best moesten doen maar gewoon doen.’